Om oss

Om företaget

Benton Bygg & Fastigheter AB är ett etablerat företag inom bygg- och fastighetsbranschen. Vårt gedigna kunnande och kvalitetstänkande har gjort oss till en uppskattad partner för såväl nybyggnationer som mindre projekt. Vi är ett byggföretag med smarta och kompletta lösningar inom bygg och inredning. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag som vill ha hjälp med allt från golv till tak.

Nytillverkning av kök och inredning, renovering av badrum, tillbyggnader och ombyggnader i hus och hem.

Våra anställda har bred kompetens för att skapa och leverera det du som kund förväntar dig och gärna lite till. Det är vi mycket stolta över! Du som kund är vår viktigaste tillgång, därför tar vi väl hand om dig och ditt hem.

Vi förvaltar även fastigheter i Jönköping. Som hyresgäst hos oss får du ett tryggt och trivsamt boende. För lediga lägenheter vänligen gå in på ”Boende” längst upp till höger.

Miljö

Ett viktigt ämnena för oss på Benton Bygg & Fastigheter är miljön, och vår målsättning är att vara ledande inom miljöområdet.

Vi arbetar ständigt för att minska den miljöpåverkan som vår verksamhet har. Att följa de gällande miljökrav som finns ser vi som en självklarhet.

Vi håller oss ständigt uppdaterade på de senaste miljövänliga produkterna, de skonsammaste arbetsmetoderna och vi ser till att ha tillgång till de bästa materialen som marknaden har att erbjuda.

I allt vårt arbete är det viktigt för oss att begränsa påverkan på natur och miljö. Därför beaktar vi miljöaspekter i vårt användande av olika material och byggtekniker. Benton Bygg följer alla tillämpliga miljölagar och ser till att regelbundet utbilda personalen i miljöfrågor. Alla medarbetare är ansvariga för att följa företagets miljöpolicy i sitt dagliga arbete. Målet är att ständigt utvecklas för att bli allt bättre på att minska all negativ miljöpåverkan. Det är något som präglar alla våra verksamhetsområden. Nedan kommer några exempel på hur vi konkret arbetar för att bidra till en bättre miljö.

I möjligaste mån återvinner och källsorterar vi allt använt material. Dessutom försöker vi att bistå kunden med att göra kloka miljöval redan under projekteringen. I samarbetet med underleverantörer och upphandlingen av tjänster tar vi också hänsyn till miljöaspekter. Det kan handla om att begränsa behovet av transporter eller hur avfall ska tas om hand. Ett annat viktigt område är att öka miljömedvetenheten hos både de egna anställda och olika samarbetspartners. Benton Bygg har flera åtgärder för att spara energi, begränsa användandet av miljöfarliga ämnen.